Audio knjiga Pjegaste priče

11,15

Renata Piatkowska

Čita Anja Đurinović.

Autor glazbe Lucijan Janko Krnic.

Opis

Ovo je audio knjiga već ranije objavljene tiskane knjige iste autorice. Knjiga Pjegaste priče objavljena je 2017. godine u izdanju Srednje Europe, Srednja Europa za mlade – Biblioteka Sezam.

Preveo Adam Agičić.

Audio knjiga sadrži osamnaest kratkih ilustriranih priča za djecu predškolskog uzrasta u kojima autorica kroz usta dječaka Tomice na jednostavan način progovara o svakodnevnom životu, problemima s kojima se suočavaju djeca, o snalaženju u vrtiću, čekanju, igrama s prijateljima, o životnim radostima i brigama s kojima se susreću djeca u odrastanju. Tako Tomica kroz priče progovara o ljubavi prema baki, snalaženju / nesnalaženju u igrama dječaka i djevojčica, zanimanjima, prijateljstvu, željama za otkrivanjem novoga i sl. Ove mudre i tople priče osvajaju na prvi pogled, i djecu i njihove roditelje i starije.

„Bok! To sam ja, Tomica. Neki me već znate iz knjiga Priče za predškolce i Priče iz pješčanika. Želim Vam govoriti o zabavnim i nevjerojatnim avanturama koje doživljavam gotovo svakodnevno. Ne možete povjerovati da i najobičniji predškolac može imati tako zanimljiv život? Uvjerite se sami! Zanimljivo može biti i promatranje muhe koja hoda po prozoru ili izmišljanje neobičnih izuma, a utrka s prijateljima do vrata vrtića može biti zabavnija od sata karatea. Šteta samo što to odrasli ne razumiju uvijek…”

Dječji je život bogat pitanjima i željom za novim saznanjima i otkrivanjem novoga. Svaki im je dan poticajan, a autorica Renata Piatkowska o tome progovara na djeci i odraslima poticajan i zanimljiv način.

Knjigu je napisala poznata i nagrađivana poljska književnica za djecu Renata Piątkowska, a njezine tekstove čita dramska umjetnica Anja Đurinović.

 

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg
Dimenzije 14 × 12.5 cm
Autor

Renata Piątkowska

Godina izdanja

2021.

ISBN

978-953-8281-48-8

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Audio knjiga Pjegaste priče”