Audio knjiga Priče iz pješčanika

11,15

Renata Piatkowska

Čita Anja Đurinović.

Autor glazbe Lucijan Janko Krnic.

Opis

Ovo je audio knjiga već ranije objavljene tiskane knjige iste autorice. Knjiga Priče iz pješčanika objavljena je 2016. godine u izdanju Srednje Europe, Srednja Europa za mlade – Biblioteka Sezam.

Preveo Adam Agičić.

Knjiga sadrži dvadeset kratkih ilustriranih priča za djecu u kojima autorica kroz usta dječaka Tomice na jednostavan način progovara o svakodnevnom životu, problemima s kojima se suočavaju djeca, snalaženju u vrtiću, ali i životnim radostima, proslavama i dr.  Ove mudre i tople priče osvajaju na prvi pogled, i djecu i njihove roditelje i starije.

“Neki me već poznajete iz Priča za predškolce. I u ovoj ću vam knjizi ispričati mnoštvo zanimljivih, zabavnih i nevjerojatnih priča. Sve su se dogodile na sasvim običnim mjestima – kod kuće, u pješčaniku, u kinu, u liftu, kod frizerke, u tramvaju, u dućanu i – naravno – u vrtiću. Zanimljive avanture mogu se dogoditi bilo gdje, ne samo tamo negdje daleko, a događaju se zapravo svakoga, pa čak i posve običnog, dana. Zapravo, niti jedan dan nije posve običan, uvijek nam se dogodi nešto što može biti zanimljivo.“

Priče:

Kino, Povećalo, Karirana košulja, Naočale, Osa, Lift, Praznik, Tenisice, Noćna mora, Stariji brat, Nisam ja kriv, Mayumi, Korijenje, Tetovaža, Šetnja, Zubi, Puževi, Skije, Horoskop.

Knjigu je napisala poznata i nagrađivana poljska književnica za djecu Renata Piątkowska, a njezine tekstove čita dramska umjetnica Anja Đurinović.

 

Dodatne informacije

Težina 0.10 kg
Dimenzije 14 × 12.5 cm
Autor

Renata Piątkowska

Godina izdanja

2021.

ISBN

978-953-8281-47-1

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Audio knjiga Priče iz pješčanika”