Smjehuljice u Zemlji mrguda

16,72 (125,98 kn)

Kategorija:

Opis

Hrvoje Zalar, Smjehuljice u Zemlji mrguda – Sedam veselih drama za djecu i dvije priče ulovljene mobitelom

U ovoj knjizi naći ćete istodobno i zabavne i smiješne i mudre dramske tekstove Hrvoja Zalara, prema kojima su nastale kazališne predstave – u Kazalištu Prijatelj, Kazalištu Smješko, Teatru Naranča, a jedna je ekranizirana za televiziju.

Djevojčica Sanja zvana Bogica, premda nema skupih igračaka, smišlja predivne igre sa svojim tatom. U svoj svijet pozvat će Lorenu koja o tome ništa ne zna. Naći ćete i Martina koji je u borbi s divom Alojzijem Lopuževskim shvatio kako je opasno biti neuredan. Jedna Lara će se sresti s tajnovitim životinjama, našim sudruzima na ovome divnome planetu. pravoj Zemlji Čudesa. Smjehuljica će, pak, Mrgudu pokazati da je smijeh pravi lijek, čak i kad ti je najteže.

U knjizi ćete pronaći i dramatizacije klasičnih djela Hansa Christiana Andersena, Mate Lovraka i Sunčane Škrinjarić koje je Hrvoje jako, jako volio u djetinjstvu. Njihovim djelima dao je mogućnost da se odigraju i na sceni. Ova knjiga donosi i posebnu poslasticu: dvije “strašne” priče za laku noć koje su voljele slušati Lara, njezina prijateljica Dunja i njen psić Dama (zvan Čumpica). Priče o princezi Šmrkljici i vitezu Prdizveku bile bi zanavijek izgubljene da nisu slučajno “ulovljene” mobitelom. Ostao je uključen dok je Hrvoje pred počinak smišljao priče za svoje malo društvo, u ljetnim večerima. Nenadano su otkrivene i spašene! Uživajte u njima!

Dodatne informacije

Težina 0.6 kg
Dimenzije 24 × 17 cm
Autor

Hrvoje Zalar

Broj stranica

229

Format (cm)

17×24

Godina izdanja

2022.

ISBN

978-953-8281-62-4

Uvez

tvrdi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Smjehuljice u Zemlji mrguda”